Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

tiistai 1. syyskuuta 2015

Olenhan rasisti - sanon vain olevani maahanmuuttokriittinen

Herätessäni en malta enää jatkaa unta, vaikka kello on vasta puoli viisi. On aloitettava työpäivä rasistina (muita huijaan kutsumalla itseäni maahanmuuttokriittiseksi, sanakin oli vaikea opetella, niin korrekti) ja toisaalta hinkuan homman ja MV-sivuston ja useiden todellisuudesta kertovien rasisti-fasisti bloggareiden sivustojen (muille kerron käyväni Facebookissa ja Uudessa Suomessa ja Hesarin sivuilla) uusimpia katsauksia maan todellisesta tilasta.

Pidän kirjaa kaikista raiskauksista ja tuhopoltotoista, joista suurimman osan ovat tehneet neekerit ja ählämit - osan vinosilmät (muille sanon heitä korkeintaan ulkomaalaistaustaisiksi tai pidän suuni kiinni). Osa rikollisten taustoista ei ole selvillä, joten kirjaan niistä puolet mamuille ja puolet kantaväestölle.

Uutispläjäyksen jälkeen hahmottelen seuraavaa blogikirjoitusta opitun pohjalta. Kaivan satunnaisgeneraattorilla asiallisen tuntuisia artikkeleita ja tilastoja, jotka vääntelen mullinmallin taivuttaakseni ne omaan tahtooni, jotta voisin todeta: ei enää yhtään mamua tänne! Kun lukijat huomaavat rasismini ja ennakkoasenteeni toistan jatkuvasti olevani vain maahanmuuttokriittinen ja huolestunut tilanteesta.

Tosiasiassa maa ei kaipaa muukalaisia, mitä tummempi sitä pahempi (keskusteluissa käytän kuitenkin sanoja kuten kulttuuriset erot). Jos meitä rasiteja ei kohta ala löytyä lisää, niin tämä maa on kohta islamistien hallussa, jolloin ryhdymme toimenpiteisiin (näistä asioista keskustellessa on kuitenkin oltava varuillaan, kulttuuri on jälleen hyvä sana). Minua pyritään leimaamaan islamofoobikoksi (sehän on mahdotonta, me taistelemme ja voitamme kyllä heidät, enme pelkää).

Rasistisissa kirjoituksissa (joita siis kutsun maahanmuuttokriittisiksi) pyrin myös leimaamaan ja syyllistään kaikkia suvakkeja tavalla tai toisella aina muuttaen tulokulmia. Tarkoituksena on paljastaa heidän tyhmyys ja pahuus (kirjoitan ymmärtämättömyys tai mielipide-ero). Kyseenalaistan heidän  suvaitsevaisuutta ilman perusteita, koska se tulee murentamaan heidän rivinsä. Välillä kirjoitan muistakin aiheista harhauttaakseni heitä, mutta se on vaikeaa, koska himoitsen niin suuresti pyhän rasistisen kantani kuuluttamista.

Luen jutun elintasosurffareista (niistä "pakolaisista"). Se on englanninkielinen ja sitä on vaikea ymmärtää, koska en ole käynyt kouluja ja en ehkä ole järin fiksu (ihmisille kerron opiskelleeni ammattikorkeassa, netissä jopa käyneeni yliopiston). Taivallan tuskaisesti pitkin artikkelin rivejä silmieni kostuessa (raskasta huonon kielitaidon vuoksi, silmät kostuivat nauraessani sille kuinka ählämit saavat kunniansa, kärsikää siellä erämaassa!) yrittäessäni löytää jotain jota voisi käyttää hyväksi tai vääntää totuutta hieman (kielitaidon vuoksi hieman hankalaa). Lopulta! Ha-haa! He evät syö joka päivä eli heillä siis on normaalisti ruokaa. Todistettu! Ne naiset ja lapset, jotka eläimelliset ählämit (sanon että nuoret miehet) jättivät jälkeensä surffaillakseen, ovat myös surffareita. Heitä autetaan YK:n toimesta miljardeilla ja he syövät joka päivä, lähes.

Käännän vajavaisen avustussumman ja vaaditun avustussumman toisinpäin juttuun, jonka  laitan hommafoorumille, jotta tietävät, että sinne annetaan enemmän kuin ne edes tarvitsevat. Ja sehän on lopulta totta, koska ei ne mitään tarvii meiltä, loiset. Ylläpitääkseni kulisseja muunnan jutun muotoa ja kirjoitan Uuteen Suomeen tämän:

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201336-todellinen-pakolaiskriisi-suljemmeko-taas-silmamme#comment-3088762

Illalla vien pojan harkkoihin ja moikkaan iranilaista valmentajaa, jonka valehten olevan huipputyyppi ja maailman paras valmentaja. Juttelemme pojan ja joukkueen asioita sekä niitä näitä (koska tuo ählämi ei suostu lopettamaan enkä voi julkisesti sylkäistä naamalle kuten haluaisin, kiukku on nieltävä).

Illalla laitan  iltapalat lapsille ja peittelen heidät nukkumaan toivottaen rasistisen hyviä unia (oikeasti tekisi mieleni sanoa vaimon ulkomaalaistaustaisille lapsille, että painukaa takaisin mistä tulitte).

Sängyssä ennen nukahtamista näen märkiä unia siitä, että yön hämärässä mamut yrittäisivät raiskata mahdollisimman monta elovena-tyttöä, jotta pääsen levittelemään tietoja netissä. Olenhan rasisti (vaikka sanonkin maahanmuuttokriittinen)http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201336-todellinen-pakolaiskriisi-suljemmeko-taas-silmamme#comment-3088762

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201044-keskustelu-kielletty-deal-with-it

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201014-ilman-otsikkoa

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200479-tunnustan-olen-rasisti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti