Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

perjantai 18. syyskuuta 2015

Mielenilmauksia, hyödytöntä hyötyä - tehkää oikeasti jotain

Oion nyt muutaman mutkan vain suhteellistaakseni asioita.Yksi pöljä kirjoittaa seinälleen jotain höpsöä - 15 000 lähtee konserttiin ja someen mylvimään kaikille, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kansssaan, vaikka tuskin tietävät vielä itsekään oikeasti mitä mieltä ovat ja miten maailma ihan oikeasti makaa.

Maailmassa on pakolaisina noin 60 000 000 ihmistä, kroonisesti aliravittuja noin 800 000 000 ja 15 000 suomalaista lähtee picnicille. Suomen lahjoitukset YK:lle vuodessa 18 000 000 eli 3,22€/lärvi. Picnic-skumpat olisi voinut käyttää toki paremminkin. Sillä olisi voinut ostaa yhdelle Syyrian pakolaisella kuukauden tai kahdenkin ruuat hieman skumpan  laadusta riippuen, mutta Libanonin Bekaan laaksossa ihan varmana arvostavat suuresti teidän kaikkien 15 000 picnic-mielenosoittajan humaaniutta - ovathan hekin vähän niin kuin piknicillä, heitä on hieman enemmän: 390 727

Tänään 30 000 on taas saatu enemmän tai vähemmän suosiolla osoittamaan kuinka heillä on oikea mieli - piittaamatta siitä, että työt ja tulot jäävät tekemättä ja saamatta. Jos Raamattu vielä tarvitsisi viitaita miehiä ja profeettoja olen vakuuttunut, että yksi  paikka olisi aivan varmana varattuna Antti Rinteelle;  tuolle hitsareiden, liukuhihnatyöntekijöiden, ojankaivajien, rekka- ja veturimiesten kaveriin, joka itse on luonut uraa lakimiehenä, joka ei osaa erottaa mitä tarkoittaa matkalaskun kaksinkertainen velottaminen suhteessa oikeudenmukaisuuteen tai mitä tarkoittaa nolla luvun perässä (lähde Wikipedia)

Rinne vakuutti  tänään: "Te olette palkkanne ja lomanne ansainneet"

Lisään vai yhden asian: Heti kun maksatte velkanne: 17 898, 81€ / suomalainen. Muistakaa laskunne hakiessa ottaa myös alaikäisten lastenne velka ja jokaisen ylimääräisen pakolaisen, jonka haluatte maahan. (nopeimmille lasku on pienempi, sillä velkakello käy)

Muuten Suomea hieman aavistuksen väkirikkäämmässä (7,5milj) Kataloniassa 1 500 000 osoitti mieltään juuri hiljattain, ihan pienenä suuhteellistajana palkansaajien ongelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti