Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

maanantai 7. joulukuuta 2015

Raiskaavat ulkomaalaiset on karkotettava välittömästi vol. 1

Ja sitten se tapahtui - karmeimmalla mahdollisella tavalla - ja kukaan ei olisi uskonut. Paitsi ne joiden mielestä nuorten naisten ja tyttöjen  raiskaaminen  on ihan hyväksyttävää ja luonnollista, koska joskus ihmiset tekevät niin, suomalaisetkin.

Niin tekevät, mutta 1) omassa maassaan ja 2) huomattavasti pienemmissä määrin. Usein etenkin lapsia ollessa kyseessä kuulee puhuttavan raiskaajista eläiminä tai raakalaisina. Joku kotioloissa leikkaa kaluja irti, hirttää, raiskaa kostoksi tekijän joukolla...tai muuta sangen hurjaa. Mikäli edes lähestyisin aihetta siltä kantilta, mitä nuo todennäköisesti 14-vuotiaan törkeästi raiskanneet nuoret turvapaikanhakijat joukolla tekivät, saisin välittömästi hullun, rasistin, idiootin ja ties kuinka monta muuta leimaa. Tietenkin se olisi vihapuhetta ja varmaan monet pitävät vihapuheena, että ylipäätään kirjoitan aiheesta, kun pitäisi olla hiljaa.

Olen kyllästynyt olemaan hiljaa, katsomaan vierestä ja hyväksymään mitä tahansa kohtelua tai minkälaisen tulevaisuuden yhteiskunnan! Minun lasteni on elettävä siinä yhteiskunnassa. Ja minun tyttöni ovat kohta raiskausiässä, joten en hiljene, vaikka sulkisivat minulta kaikki foorumit.

Tämä on, lähes yksittäistapaus, mutta olen täysin vakuuttunut, että ilman oikeita, ronskeja, välittömiä toimenpiteitä, me tulemme todistamaan - tai ainakin nuoret naiset ja tytöt tulevat - näitä siinä määrin, että yksittäistapaus saa lähinnä naurettavan ja tekopyhän valehtelevan ja totuutta peittelevan kaavun, jonka sille mukasuvaitsevaiset antavat ylle.

Totuus on lyhyesti se, että tietyistä maista (maantieteellisiltä alueilta ja uskonnollisesta taustasta) tulevat miehet suorittavat näitä rikoksista ehkä hirvittävimpiä monin moninkertaisesti länsimaalaisiin verrattuna - meiltä tämä "traditio" on lähes kadonnut. Helposti kymmenkertaisesti. Mielestäni ero on sen verran merkittävä, että se tulee ottaa huomioon eikä yrittääkään peitellä.

Kuitenkaan en syytä ulkomaalaistaustaisia tai pakolaisia; heidän kulttuurissaan tämän kaltaisen käyttäytymisen tulee olla aivan eri asia kuin mitä se on länsimaissa, joskin ihmettelen ylipäätänsä minäkin voiko raiskaajaa (eritoten sitä katuraiskaajaa / väkivaltainen raiskaus) kutsua, ja jos niin millä varauksin, ihmiseksi.

Syytän meitä - etenkin niitä suvakkeja, jotka tällaista käyttäytymismallia vahvistavat asiaa mitätöivällä ja peittelevällä suhtautumisellaan. Te olette osasyyllisiä.

Suomen lainsäädäntö ja käytäntö ei ole riittävän ajantasalla. Tätä peräänkuulutti jo heti tänään poliisinkin edustaja tiedottamisen suhteen. Hämeen poliisin apulaispoliisipäällikkö ihmetteli reilu kuukausi jo tuoreeltaan; tänään kritiikkiä tuli lisää.

Poliisi on saanut äärettömän monisanaiset ja yksityiskohtaiset sensuuriohjeet. Turvapaikanhakijoiden rikoksista ei saa puhua. Media ilmeisesti  taas on saanut ohjeet olla mukana joka kerta, kun turvapaikanhakijat laittavat ruokaa tai laskevat mäkeä. Ja kukaan ei huuda: totuus esiin!

Tämä on kuin mainoskampanja pakolaisten puolesta; ja jokainenhan tietää miten mainoskampanjat suunnitellaan. Harva siella jakaa dataa, että meidän autossa on aika niukasti tehoja, kulutus- ja päästötietoja on mainipuloitu ja sähkölaitteissa on todettu vakavia puutteita ja auto ruostuukin melko helposti.

Jep, ei tälläkään kertaa. Kaikki paha yritetään lakaista maan alle enkä ihmettelisi vaikka loppuviikosta olisi turvapaikanhakijoitten lumiukkoja, selviytymistarinoita, ruokajuttuja tai muita "merkittäviä" tempauksia normaalia enemmän.

Ohjeistus poliisille sanoo mm:
"Seppäsen mukaan osa poliiseista on kokenut ohjeen myös sananvapauskysymyksenä. Laaja ohjeistus on Hämeen poliisilaitoksessa poikkeuksellinen: koskaan aikaisemmin viestinnällistä erityisalueohjetta ei ole annettu, vaan tähän saakka on menty yleisillä ohjeilla."

Eli turvapaikanhakijat ovat sananvapauden yläpuolella. Eikö uusien tulijoiden tulisi olla alapuolella? Eikö juuri heidän pitäisi osoittaa olevansa meidän hienon yhteiskunnan ARVOISIA?. ANSAITA ARVOSTUS!!  Näin siis ihan arkijärjellä.

Kuuluisa nettipoliisi (en ole kuullutkaan):
"– Se että poliisille sallittaisiin avoin linja tiedottamisessa ehkäisisi väärien väitteiden leviämistä ja antaisi mahdollisuuden käsitellä turvapaikanhakijoihin liittyviä ongelmia faktapohjalta, Forss arvioi."

Allekirjoitan tämänkin täysin ja tästäkin olen kirjoittanut. Avoimuus palvelee meitä kaikki.

Tärkein kysymys, johon ilmeisesti ei tiedetä vastausta, on miten nyt suhtaudutaan. Turvapaikanhakijat  ovat olleet joukolla suomessa vajaat kaksi kuukautta. Ensimmäinen (todennäköisesti, poliisi kun ei saa tiedottaa, minua on turha syyttää, olen vain tietämätön) turvapaikanhakijoiden törkeä alaikäiseen kohdistuva (joukko)raiskaus on tapahtunut. Tällä määrällä ja tässä ajassa tämä on hävyttömän paljon ja ennakoinee useita kymmeniä ellei satoja ensi vuosille vuositasolla.

Jos emme halua alkaa rakentelemaan kansallista segregoitusmis, rikollisuuden lisääntymis- ja raiskausten räjähtämisedemiaa ja lopulta kahtia jakautuvaa kansaa, joka voi yhä enenevässä määrin huonosti, niin suosittelen seuraavia toimenpiteitä:

* Heivataan tuo poliisin tiedottaminen huitsin kuuseen ja istutetaan täysin päinvastainen avoimen tiedottamisen linja: ihmisten tulee tietää; avoin yhteiskunta, ja rikolliset saadaan kiinni; oikeus, ja turvapaikanhakijat, maahanmuuttaajat ja maahanmuuttajataustaiset saavat reilun tasapuolisen kohtelun ja voivat yhteisöissään parantaa toimintaansa

* Ronskia tiedottamista, että täällä ei oikeasti eletä niin kuin kotimaassa. Se ei vaan käy. Integraatio täyteen käyntiin: kieli ehdoton oppia HETI, koulutus- ja urasuunnittelu ja toteutus vaikka ilmaiskursseilla, oppisopimuksilla ja ilmaistyöllä (esim. 40h/kk). Jos ei ole on luotava ja nopeasti pakollisia Suomen kulttuurin ja historian ja naisten asemaa käsitteleviä ehdottoman pakollisia kursseja (ja oikeasti kattavia; lukion koko oppimäärä historiaa jne.)

* Väkivalta- ja muissa vakavissa rikoksissa välitön palauttaminen. Ei ole edes tuomiolla väliä. Ihan välittömästi kauas täältä ja sukulaiset heti syyniin onko heidän oleskelulleen täällä edellytyksiä

Asiahan on lopulta hyvin yksinkertainen. Jos täällä saa tehdä rikoksia, he tulevat niitä tekemään. Pakolaiset tulevat maista, joissa lakia ei ole tai sitä ei noudateta. Ja toisaalta maista, joissa vallitsee väkivallan laki ja aseiden. Niitä suurin osa kunnioittaa. He kuitenkin hyvin nopeasti oppivat mikäli täällä lepsuillaan ja alkavat elää kotimaansa laittomuuksien tiellä. Se on oikeastaan ihan luonnollista. Ihmisten käyttäytyminen sodan vs. rauhan aikana poikkeaa hurjasti, koska vallitsee eri säännöstö. Pakolaisille tämä säännöstö vain ei ole väliaikainen vaan se on vallitseva kehdosta hautaan opittu kulttuuri.

Me emme voi alkaa elää heidän ehdoilla, koska silloin kaikki tuhoutuu kuten siellä mistä he ovat tulleet. Heidän on sulauduttava - TÄYSIN - meidän kulttuuriin tai  tulemme tuhoutumaan yhdessä.
http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015102120541868_cm.shtml

http://www.migri.fi/download/63768_TP_tilannekuva_julkaistava.pdf?d731c6a3d7f3d288

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448331557423.html

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448341164125.html

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448341117051.html

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448341676237.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti