Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

lauantai 21. marraskuuta 2015

Saksassa raiskausepidemia - Poliisi ja media peittelevät pakolaisten tekoja vol. 2.0

Kirjoitus poistettiin ilman selitystä aikanaan - vaikka sellaista erikseen pyysin - mutta kun nyt saksalais- ja brittimediat ovat kirjoitusen totuudellisuuden vahvistaneet muutama viikko oman kirjoitukseni jälkeen ja myös suomalaiset ovat iltapäivälehdissä lukeneet silotellun version, en enää näe mitään syytä miksi en minä saisi kaikkiin totuudellisiin lähteisiin nojaten juttuani julkaista.
Aika sitten taas osoittaa. Ainakin juttu on totta, lähteet löytyy ja muutkin ovat uskaltaneet asian julkaista

*************

"Emme halunneet, että saksalaisille muodostuu negatiivisia mielikuvia pakolaisista" tai "pelkäsimme äärioikeiston reaktiota" ovat poliisin ja median raiskausten salaamiseen ja peittelyyn johtaneet ajatuksenkulut Saksassa. Saksassa on - ja nyttemmin  räjähtämässä käsiin - ongelma, jonka ratkaisuksi on valittu, ettei siitä saa puhua, jotta tietyt vähemmistöt eivät saa negatiivista julkisuutta.

Poliisi salasi vastaanottokeskuksessa tapahtuneen 13-vuotiaan tytön raiskauksen Detmoldissa, 73000 asukkaan kaupungissa, joka on nykyisin koti 500-600 turvapaikanhakijalle. 

Tapahtuman salaaminen ei ole yksittäistapaus.

Lapsen raiskaaminen Saksassa turvapaikanhakijan toimesta ei ole yksittäistapaus.

Median vaitiolo ei ole yksittäistapaus.

Saksassa on vallalla suuri positiivinen hurmos ja poliittinen historiallisten syntien anteeksiosto. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että syntien anteeksiostaminen tullaan suorittamaan hinnalla millä hyvänsä. Saksalaisten täytyy suhtautua naiivin positiivisesti pakolaistulvaan, koska niin on päätetty.

Mama Merkelin johdolla Saksan mainetta nostetaan mm raiskauksen uhrien kustannuksella. Tärkein on kiiltokuva saksalaisista ja Merkelistä "Äiti-Teresana"


13. elokuuta kaksi irakilaista turvapaikanhakijaa (23v/19v) pidätettiin 18-vuotiaan saksalaisen raiskauksesta. 

Joukkoraiskaus ei ollut yksittäistapaus.

Saksan viranomaiset ja media julkisesti jättävät tiedottamatta pakolaisten ja maahanmuuttajien rikoksia etenkin, jos kyseessä on seksuaalirikos. Raiskaukset turvapaikanhakijoiden toimesta ovat lisääntyeet, mutta saksalainen malli lakaisee ongelmat maton alle. Vaikeneminen on kultaa.

Huhtikuun 16. päivä 21-vuotias turvapaikanhakija, irakilainen, tuomitaan kolmeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi vankilaan vuosi sitten tapahtuneesta 17-vuotiaan tytön raiskauksesta Baijerin Straubingissa.

 Hessenin osavaltion (Frankfurt sijaitsee 6 miljoonan asukkaan Hessenissä) neljän naisjärjestön johtajat lähettivät avoimen kirjeen Hessenin sosiaali- ja integraatioministerille, jossa kuvattiin tämän hetkistä toivotonta tilaa väkivallan ja raiskauksien ilmapiirissä, jota tapahtuu viranomaisten silmien edessä vastaanottokeskuksissa.

10.8 viisi turkkilaista yritti raiskata tytön Mönchengladbachissa

Kirjeessä sanotaan yksinäisten naisten olevan vastaanottokeskusten miehille "vapaata riistaa" ja naisien joutuvan pelkäämään liikkumista tiloissa jopa keskellä päivää.

Kirjeessä todetaan - aivan kuin varmuuden vuoksi - ennakoiden reaktiota:
"Es muss deutlich gesagt werden, dass es sich hierbei nicht um Einzelfälle handelt." (vapaasti: on yksiselitteisesti todettava, että nämä eivät ole yksittäistapauksia)

Naisjärjestöjen (jotka siis hoitavat myös vastaanottokeskuksia) kirje jää huomiotta saksalaisessa valtamedia kokonaan. Asia lakaistiin maton alle. (myöhemmin kirje ja naisjärjestöjen huoli nostetaan uudelleen esille brittimedian nostettua voimakkasti tabloid-lehdissä asian esille)

10.8 "etelämaalainen" raiskaa 15-vuotiaan Rintelnissa

Itse asiassa tapahtuu vielä enemmän.  Baijerissa, Bayernkaserne vok:ssa, joka on entinen armeijan tukikohta, tapahtuu väitteiden mukaan päivittäisten raiskausten lisäksi  pakotettua prostituutiota. Sosiaalityöntekijöiden mukaan Bayernkaserne on kaupungin suurin bordelli. Silti poliisi ei onnistu löytämään mitään ihmeempää rikollista toimintaa.

Ja edelleen enemmän.
Hessenin naisjärjestöjen ministerille lähettämä kirje, joka avoimena julkistettiin myös yhden järjestön sivuilla, jäi (ilmeisesti) ilman vastuullista vastausta. Ilmeisesti kirje sai kuitenkin epävirallisen vastauksen, sillä hiljaisuudessa avoin kirje poistettiin netistä ilman minkäänlaista mainintaa asiasta.

Ellei Saksa suuresti poikkea muusta länsimaisesta käytännöstä niin uskoisin, että tämänkaltaiset järjestöt saavat rahoituksensa pitkälti osa- ja/tai liittovaltiolta. Onko syytä olettaa, että naisjärjestöjen poliittisesti epäkorrekti ulostulo vaiennettiin joko poliittisin tai taloudellisin uhkauksin.

Ehkä tämäkään ei ole yksittäistapaus.

Hiljattain saksan "poliisi-TV" Aktenzeichen XY, joka auttaa saamaan kiinni rikollisia valtakunnallisen ZDF televisiokanavan kautta parhaaseen katseluaikaan, kieltäytyi lähettämästä raiskaustapausta, koska sen tekijä oli musta ja sopi liian hyvin profiloiduksi maahanmuuttajaksi. Vastaava tuottaja totesi: " "We don't want to inflame the situation and spread the bad mood. [The migrants] don't deserve it."(vapaasti: emme halua pahentaa tilannetta ja levittää negatiivista mielikuvaa, koska maahanmuuttajat eivät ansaitse sitä)

Olennainen kysymys ansaitsemisen suhteen minun mielestä on ennemmin se, että raiskauksen uhri ansaitsisi oikeutta.

Kesäkuu viikonloppuna 12.-14.6 raiskauksen uhriksi Habenhausenin vastaanottokeskuksesssa joutui useaan otteeseen 15-vuotias turvapaikanhakija vastaanottokeskuksessa, jota on kuvattu "kauhujen taloksi" afrikkalais- ja kosovolaisnuorisojengien väkivallan vuoksi. Tämäkään ei ollut yksittäistapaus.

Sen sijaan viesti, jota halutaan lähettää, kun jotain ylipäätään kommentoidaan on:

Meringissä - mitä ilmeisimmin turvapaikanhakijan raiskaaman 16-vuotiaan - raiskaustapauksen jälkeen Poliisi varoittaa tekemästä yleistyksiä turvapaikan hakijoista (yksittäistapaus), mutta kehoittaa kuitenkin varovaisuuteen. Voisiko viesti olla yhtään ristiriitaisempi?

Tai kehoitetaan naisia ja tyttöjä pukeutumaan oikein, jotta eivät loukkaisi tai johtaisi harhaan turvapaikanhakijoita.

Ja valtamediakin sanoo jotain. Die Welt siteeraa paikallispoliitikkoa: on luonnolista, että muslimipojat jahtaavat ja ahdistelevat saksalaisia nuoria naisia, jotka pukeutuvat bikineihin, koska he tulevat kulttuurista, jossa nainen on totuttu näkemaan kauttaaltaan verhottuna.

Itse olen mieltä, että on luonnollista, että maahanmuuttajat (oli kyseessä suomalainen muuttamassa Senegaliin intialainen Etelä-Afrikkaan syyrialainen Saksaan tai irakilainen Suomeen) imevät itseensä ympäröivää kulttuuria pitäytyen itsessään niin kauan, kunnes ovat sulautuneet riittävästi ympäröivään alkuperäiseen kulttuuriin, johon heidät on vieraina hyväksytty, ja voivat elää sen osana täydentäen sitä.

Alkuperäinen kulttuuri tulee vastaan vain sitä kautta, mitä uusi sopeutunut tulokas voi sille tarjota. Mikäli tulokas ei tähän pysty on hänen ymmärrettävä lähteä tai hänet on poistettava mikäli hän selkeällä tavalla on ristiriidassa alkuperäisen kulttuurin kanssa siinä määrin, että hänestä koituu enemmän/vakavaa haittaa kulttuuriselle yhteiselolle.

En ikinä olisi halunnut kirjoittaa raiskauksista aiheen populistisuuden vuoksi. Tällä kertaa en voinut olla hiljaa, sillä liian moni näyttää niin tekevän.

Toisaalta kirjoituksen tarkoitus ei ole tuoda sinänsä esille raiskauksia joskaan en missään nimessä halua niiden hirvittävyyttä rikosmuotona painaa alaskaan.

Olennaisin asia tämän kirjoituksen kannalta, jonka haluan tuoda esiin on se tapa ja julkinen kuva, jonka yhteiskunta haluaa itsestään ja itselleen antaa. Niin Saksa kuin Suomi vetoavat tavan takaa - myös vedotessaan velvollisuuksiin auttaa esimerkiksi pakolaisia - omaan suvatsevaisuuteen, hyvyyteen, demokratiaan, avoimeen yhteiskuntaan, yhteiskunnallisesti velvoittavaan etiikkaan ja moraalisen yhteiskunnallisen toimintamallin olemassaoloon.

Suhtautumisemme maahanmuuttajiin on monasti skitsofreenistä. Kaikki se mikä meille on kaikkein pyhintä murenee, kun hyvyyden ja auttamisen eettisen velvoittavuuden haarniskassamme alamme tukehduttaa totuutta. Ei voi olla kahta totuutta. Ei voi olla totuutta, jossa raiskaajaa suojellaan uhrin kustannuksella.

Totuus, joka valehtelee, on pahempi kuin itse valhe. Se on vääristynyttä ja tukehduttaa sisäänsä mahdollisuuden pyrkia totuuteen. Tai parannukseen. Se on korruptiota, joka on vaikein kitkeä pois, koska se lepää hiljaisuuden, painostuksen, vihjailujen ja anonymiteettimassan sisällä.

Median tehtävä on pitää huoli siitä, että totuus, joka valehtelee paljastetaan, mutta media lähtiessä leikkiin mukaan ollaan äärimmäisen vaarallisilla teillä. Tämä hiljeneminen ongelmista näkyy mielestä jo Suomessakin, vaikka meidän erityisesti tulisi muistaa miten ikävä valheellisen hiljaisen totuuden kanssa on elää. Neuvostoliiton aikoihin meidän oli pakko. En ymmärrä miksi meidän tulisi nyt itse pakottaa itsemme vain, jotta voisimme "olla hyviä" suojellessamme ilmiöitä, jotka ovat meille äärimmäisen vahingollisia. Ja lopulta, traagisesti, vahingollisia pitkällä aikavälillä myös niille, joita yritämme suojella.

Tapanila oli esimakua. Toivottavasta emme saa lisämaistiaisia.

Otan tämän irvokkaan satiirisen tapauksen vielä tapahtumapaikan vuoksi. 7-vuotias tyttö joutuu hyväksikäytetyksi keskellä päivää pohjoisafrikkaliselta vaikuttavan miehen toimesta äidin ollessa lähettyvillä; tapaus sattui Fasismin uhrien puistossa
Ps. Olen aina yrittänyt pitää todella kovaa lähdekritiikkiä. Tein parhaani nytkin, mutta valtamedian vaietessa muurin lailla osakompromisseja oli tehtävä
Pps. Lähteitä oli myös paljon, joten jos jossain väärä tai tuplaa, niin pahoittelen

*******************
Lisäys. Jotta ei mitenkään jäisi epäselväksi, tämä kirjoitus ei ole rasistinen, rasistiseksi tarkoitettu, en hyväksy sen rasistista tulkintaa enkä eritoten käyttöä rasistisissa tarkoituksissa.

Aiheena ovat raiskaukset ja pakolaiset vain sen vuoksi, että ne liittyvät median ja yleisen mielipideilmapiirin, jota Saksankin vaikutusvaltaiset tahot ylläpitävät, aikaansaamaan totuuden peittämiseen hiljaisuuden kaapuun. Siis sensuuriin.

Eurooppa on isojen muutoksien edessä. Ihmisiltä tullaan vaatimaan ennen näkemätöntä kykyä muuttua, asettua toisen asemaan  ja suvaita erilaisuutta. Parhaimmillaan se tuottaa paljon hyvää - ihmiset ovat tottuneet venymään parhaimmilleen haasteiden kohdatessa.

Jos kadotamme kyvyn nostaa esille kipeitä asioita, kaikki minkä eteen viime vuosisadan jälkipuoli tehtiin töitä demokratian ja kansalaisvapauksien eteen, valuu hukkaan hetkessä kuin hienoin hiekka käsistämme.

************


Pakolaiskriisistä
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203183-pakolaiskriisi-mista-se-syntyi-ja-miksi
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203070-pakolaiskriisi-herattaa-pari-kysymysta-pohdintaa-missa-miksi-mihin-menossa

MerkelTeresan motiivit
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201918-pakolaiskatastrofin-syy-yksinkertainen-merkelin-kunnianhimoPäälähteet:

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany
http://www.gatestoneinstitute.org/6501/migration-crisis-germanyNaisjärjestöjen kirje:
https://hufnerstrasse.files.wordpress.com/2015/09/brief_an_herrn_staatsministergrc3bcttnerhessischerlandtag_18-08-2015.pdf


15-vuotias raiskattu vok:ssa
http://weserreport.blogspot.fi/2015/06/minderjahrige-fluchtlinge-missbrauch-in.html


13-vuotiaan pimitetty raiskaus
http://www.westfalen-blatt.de/OWL/Lokales/Kreis-Lippe/Detmold/2069675-13-jaehriges-Maedchen-aus-Asien-von-Landsmann-missbraucht-Verdaechtiger-in-U-Haft-Polizei-aeussert-sich-nach-Berichterstattung-Im-Fluechtlingsheim-vergewaltigt-Oeffentlichkeit-soll-nichts-erfahren


Poliisi salasi tunisialaisen raiskaustapauksen
http://www.durlacher.de/start/neuigkeiten-archiv/artikel/archiv/2015/august/14/vergewaltigung-am-26-juli-in-der-dornwaldsiedlung-keine-zeitnahe-information-der-bevoelkerung-durch-die-polizei.html

7-vuotias hyväksikäytetty keskellä päivää puistossa nimeltä "Fasismin uhrien muiston puisto"
https://mopo24.de/nachrichten/park-chemnitz-zentrum-missbrauch-siebenjaehrige-9445

Mering, 14 000 asukasta. Pakolaiskeskuksen lähellä tumma mies raiskaa 16-vuotiaan
http://www.augsburger-allgemeine.de/friedberg/Polizei-raet-nach-Vergewaltigung-Eltern-zu-Vorsicht-id35489752.html

Tunisialainen, 21, poliisi vaikenee
http://www.pi-news.net/2015/08/karlsruhe-polizei-verschweigt-asylanten-vergewaltigung/

Raiskausyritys vastaanottokeskuksessa
http://www.augsburger-allgemeine.de/wertingen/Versuchte-Vergewaltigung-Asylbewerber-muss-ins-Gefaengnis-id35269917.html

Senegalilainen pidätetty raiskauksesta
http://www.polizei.bayern.de/oberbayern/news/presse/aktuell/index.html/227225

15-vuotias raiskattu useampaan kertaan vok:ssa
http://weserreport.blogspot.fi/2015/06/minderjahrige-fluchtlinge-missbrauch-in.html

http://www.br.de/nachrichten/oberbayern/inhalt/vergewaltigungen-bayernkaserne-100.html
http://www.welt.de/vermischtes/article143128131/Miniroecke-koennten-zu-Missverstaendnissen-fuehren.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti