Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Trump on hullu - ja Ruotsissa kaikki hyvin

Niinpä niin. Naapurissa on kaikki hyvin.

Koska onhan naapurissa oltava kaikki hyvin. Vaikka Ruotsi onkin urheilussa verivihollinen, niin muutoinhan olemme aina hieman nöyristellen katselleet länteen, jossa kaikki on hieman paremmin ja hienommin - ja onhan heillä ne kuninkaalliset.

Ja nyt meillä on jälleen uusi syy olla kateellinen naapurillemme, joka koko maailman edelläkävijänä tekee maastansa todella monikulttuurista. Ja voisiko modernia pumpulissa kasvanutta uutta sukupolvea mikään paremmin tyydyttää kuin ihana multikulti.

Ainoa huono homma  on, että suvakkisukupolvi talloo pahasti sitä perustaa, jolle heidän ihailemat hyveet demokratioineen, vapaine medioineen ja sananvapauksineen on rakennettu.

Tähän väliin on todettava, että Trump on hullu.

Onko kukaan huomannut kuinka joka paikkaan on tungettava kiintiömamu ja kiintiöhomo? Itse asiassa sellaisella kiintiökertoimella, että kohta täytyy alkaa kyselemään perään, jotta löytyisi johonkin kohtaan kiintiökantis tai kiintiöhetero.

Oscarikin piti antaa paskalle elokuvalle vain sen takia, että siinä ei näytellyt  yhtään valkoista ja tarina kertoi homoista.

Mutta Trump on kuitenkin hullu ja väärässä. Onhan se amerikka rakennettu maahanmuuttajista! On, on. Trumpkin kehtasi väittää Ruotsissa olevan jotain tekeillä. Ja taas (kuten joka päivä on pakko) media ja ne pari hassua julkkista teilasivat Trumpin. Ja kansa uskoi. Tietenkin, koska Trump on hullu.

Seuraavana päivänä Trump korjasi lausuntoaan, ettei puhunut mistään terroristi-iskuista, kuten oli oletettu (koska Trump on hullu), vaikka Trump ei ollut sanallakaan terroristeista puhunut.

Seuraavana päivänä Ruotsissa myös mellakoitiin, niin että autoja sytytettiin palamaan, kauppoja ryösteltiin ja poliisit joutuivat perääntymään asuinalueelta. Mellakat alkoivat poliisi pidätettyä etsintäkuulutetun. Joillain asuinalueilla voisi kuvitella ihmisten ilmiantavan etsintäkuulutetun. Mellakoitsijoiden taustoista YLEn uutinen ei sano mitään, mutta jos Rinkebyssä 90% asukkaista on ulkomaalaistaustaisia, niin voimme olla varmoja kahdesta asioasta: 1) Trump on hullu ja 2) ne oli kantiksia - kantiksetkin mellakoi(ko?)

Media ei paljoa mellakoista innostunut, vaikka juuri oli Trumpista ja Ruotsista pöhisty niin maan perusteellisesti. Jenkeissä vain Washington Post mainitsi tapahtuneesta. Suomessa Ilat Sanomat lähetti Mälmöhön pari toimittajaa toteamaan, että kaikki oli rauhallista niinä kolmena tuntina, kun kuvausryhmä oli kadulla. Kaikki hyvin.

Hiljattain tuomittiin viisi afganistanilaista turvapaikanhakijaa pojan raiskauksesta. Tuomioita tuli ja karkotus. Raiskaajat valittivat, ettei heitä voi palauttaa, koska tilanne Afganistanissa on hengenvaarallinen. Ja Trump on hullu. Lopulta paljastui, etteivät turvapaikanhakijat tee rikoksia tai heille ole huonoja jauhoja pusseissaan tai sitten, että raiskaajat olivatkin oikeasti iranilaisia. Usko kumpi versio tahansa, mutta Trump on hullu.

Näitä mies-mies raiskauksia taisi olla tuomioina tänä vuonna 15. Kranaatti-iskuja viime vuonna Ruotsissa kymmenittäin.

Pari päivää sitten kaksi ihmistä Ruotsin Kistassa löytyi autosta elokuvatyyliin päähän ammuttuina. Kahden päivän sisällä nämä lukien muodostui viiden murhan suma Tukholmassa yksistään. Koska Ruotsissa kaikki on hyvin eikä millään ole mitään tekemistä ulkomaalaisten kanssa, niin Tukholman poliisi päätti ilmoittaa hädissään, että se tarvitsee lisäapuja , sillä sen harteilla on nyt jo 47 selvittämätöntä murhaa.

Voimme tästä päätellä, että Ruotsin poliisi on joko osaamaton, tehoton tai sitten heillä on ongel...siis resurssien allokointi virhe.

Toinen autoon murhatuista on tunnistettu Lejonen rikollisjengin yhdeksi johtajaksi, Merhawi Aregai. Eräässä jutussakin käydään hänen historiaansa läpi kaikilta muilta osin paitsi kertomalla mistä hän oli kotoisin ja olisiko sillä saattanut olla tekemistä sen kanssa mitä on tapahtunut. Valokuvasta voit kuitenkin päätellä, että kaveri on selkeästi kantaruotsalainen. Kun nimeä googlaa saa selville, että nimi viittaisi eritre....ankantaruotsalaiseen.

Parhaiten kuvaava on Malmön poliisin tiedottajan haastattelu. Kysymykseen peitelläänkö mediassa tai poliisissa ulkomaalaistaustaisten rikoksia saa suoran vastauksen: ei, emme vain kerro mitään kansallisuuksista. Siinäpä se.

Olipas kerrassaan railakas ja järjetön sekä epäjohdonmukainen kirjoitelma, mutta tärkeintä on, että viesti kuitenkin meni perille: Trump on hullu, Ruotsissa on kaikki hyvin ja Ruotsissa ei ole eri kansalaisuuksia, on vain rikoksia...muuta
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223395-ulkomaalaiset-tappopuuhissa-ja-karkotettava-uhri-ei-vaan-kuollu

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223395-ulkomaalaiset-tappopuuhissa-ja-karkotettava-uhri-ei-vaan-kuollu

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212169-taustapeilissa-pakolaiskriisi-milta-totuus-nyt-nayttaa

poliisiproffa
http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/M0aq5/leif-gw-persson-om-mordvagen-kommer-bli-fler-dad/promo

Kista murhat
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OKaWl/boende-i-kista-blir-bara-varre-och-varre

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OKarE/tva-man-hittades-skjutna-i-bil--dog-av-skadorna

http://yle.fi/uutiset/3-9500563

https://www.thelocal.se/20170309/kista-shooting-linked-to-gang-crime-police

Merhawi Aregai
http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/teorin-gangledaren-lurades-in-i-mordfalla/

mellakoista
http://yle.fi/uutiset/3-9471160

kranaatteja tai jotain...
http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005106750.html

Ilta Sanomat Malmössä
http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005104696.html

Malmön poliisi kertoo, ettei Ruotsissa ole kansallisuuksia
http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005104355.html


3 kommenttia:

 1. Hehe.. Iltalehden mukaan syynä on "köyhyys" ...eikä etnisyys...hahaha

  Eikös Ruotti ole lähestulkoon maailman rikkain maa? Taitaa Ruottin matuilla olla paljon korkeampi elintaso..tai ainakin pitäisi olla jos rahasta ja kulutusmahdollisuuksista puhutaan kuin vaikkapa Suomen lähiöissä -70 tai vaikka -90 luvullakin...

  Silti aina ja kaikkialla nimenomaan ählämit ja neekerit muuttavat alueensa aina tuollaisiksi kun taas kristityt valkoiset eivät milloinkaan.

  Selittäkää vaikka, että mamut olisi pitänyt hajauttaa tai sekoittaa paremmin...Niimpä niin, Malmössä ja Tukholmassa on jo niin paljon mamuja, että KAIKKI LÄHIÖT OVAT NÄISSÄ VARMAAN VÄHINTÄÄN 80 PROSENTTISESTI JO MAMUJEN ASUTTAMIA!!! Kanta svedupässit asuu sitten kaupungin keskustassa taikka kaupunkia ympäröivissä omakotitalo alueilla.

  Ja miksi pitäisikään sekoittaa. Ei ole mitään telepaattista voimaa, joka saa matut muuttamaan käytöstään. Ja muutenkin mukamas 90 prosenttia mamuista on kunnollista väkeä, 8 prossaa neutraaleja ja vain 2 prosenttia väestä aiheuttaa ongelmat. Miten se estäisi tätä 2 prosenttia riehumasta tai "syrjäytymästä", vaikka ympärillä annetussa lähiössä olisi vaikka 50 prosenttia kantaväestöä?

  PELKKÄÄ PASKAPUHETTA, RÄHINÖINTI JA APINOINTI KUULUU MULLITURVAN GEENI JA "KULTTUURI" PERINTÖÖN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse kyllä kannatan sitä sekoittamista, koska muutoin meno vain pahenee...
   tosin maahanmuutossa pitäisi olla joku määrällinen roti. ovat naapurissa menneet sekaisin
   kiitti kommentista!

   Poista
 2. Itse kannatan ongelman eristämistä enkä laajentamista. Niin asuinalueilla kuin erityisesti koululaitoksissa. Apukoulua tarvitsevat pistettäköön niihin niin jokainen saa tarvitsemaansa opetusta ja koulurauha säilyy.

  ook joo thanks itttellesi kivasta kirjotuksesta

  VastaaPoista