Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Trump osaa ennustaa - ja silti miestä vainotaan

Pitäisikö ruotsalaisten nyt pyytää anteeksi Trumpilta?

Ainakin joku aika sitten Trumpin odotettiin pyytävän anteeksi hänen hieman sekoiltua sanoissaan ja median värittäessä Trumpin sanat muotoon, että Ruotsissa - kansankotien ylimmässä taivaassa - olisi muka tapahtunut terrori-isku.

Vai kenties pyytää Trumpia neuvonantajaksi, kun hän kerran - mikäli mediaa on uskominen - näin hyvin osaa asioita ennustaa.

Onhan Trump toki värikäs ja arvaamaton; ei ehkä sellainen kaikkien toivoma presidentti (ei edes allekirjoittaneen) eikä ainakaan suuri diplomaatti, jolle tarjoiltaisiin heti ensi kättelyssä Nobelin rauhanpalkintoa, kuten edeltäjälleen.

Mutta että Ruotsissa muka terrori-isku? Ruotsissa jotain pielessä? Niinpä niin, eihän sellaista ole olemassa.

Trump saattaa persoonana olla törppö ja toimiltaan arvaamaton, mutta ainakin hänellä on silmät auki siinä missä tuntuu suuren osan länsimaiden ihmisten sulkeneen silmänsä ja tukkineen korvansa, jottei heidän rahan ja uran ja typerien idyllien suvaitsevainen kupla vain menisi milloinkaan rikki. Hyviä päiväunia vaan! Kupla tulee kyllä puhkeamaan vääjäämättä - silmät ovat olleet kiinni niin kauan, että kupla pääsi karkaamaan taivaan tuuliin eikä sitä enää pystytä varjelemaan pahalta.

Kaiken pahan kieltämistä voidaan kyllä jatkaa, ei siinä mitään, Olkaa hyvät! Omapahan on yllätyksenne, kun kupla puhkeaa.

Toivottavasti ihmiset äänestämään mennessään osaavat yksinkertaista logiikkaa - vaikka kuntavaalit eivät varsinaisesti ole tietenkään valtakunnanpolitiikkaa - Berliini ---- Pietari ----- Tukholma ---- olisiko seuraavaksi Tallinna vai Helsinki? Ai niin, mutta Virossa potentiaali sattuneesta syystä on hieman pienempi... Vappuna Helsingissä? Kertoimia? Trumpille annettiin melkoiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti